ULRICA BIRATH

Ulrica har under många år arbetat som entreprenör och hon är expert på utveckling av mental hållbarhet, självledarskap och relationer.

Hon ger dig verktygen att förstå vikten av ditt eget ledarskap och hur vårat grundbeteende, tankar och känslor styr och påverkar oss i alla val vi gör. Ulrica är utbildad i stresshantering och ACT, certifierad PI Coach och dessutom utbildad i näringsoptimering.

E-post: ulrica.birath@gmail.com

KENNY HALLBERG

Kenny har arbetat som försäljnings- och marknadschef, samt vd i många olika branscher. Med erfarenhet av förändringsarbete, både som aktör och som konsult i flertalet framgångsrika uppdrag, finns det en djup kunskap och förståelse för villkor utmaningar som branscher i förändring står inför.

Kenny har ett gediget kunnande inom ledarskapsutveckling, från såväl egenvunnen erfarenhet som mångårigt mentorskap till chefer och ledningsgrupper, samt utbildningsverksamhet till både kommersiella bolag och till befälhavare och ledare inom Sjöräddnings Sällskapet.

Med ett genuint intresse av människor och de behov som påverkar våra beslut har Kenny förmågan att både arbeta strategiskt och operativt. Han trivs i genomförandefasen, är effektiv och har lätt att få människor med sig. Han levererar som bäst i de situationer där förändring av affärsstrategi, organisation eller försäljning/marknad skall leda fram till framgång.

E-post: kenny.hallberg@team720.se
Telefon: 08-554 205 40

JOHAN BIRATH

Johan har +20 år arbetat som VD och Försäljningschef inom E-commerce, TECH, media, logistik, utbildning, reklam och kommunikation. Han är även utbildad i prestationsutveckling, nutrition och fysoptimering. Johan har dessutom skrivit en bok om hur du bedriver ett effektivt förändringsarbete i organisationer.

Johan har en gedigen erfarenhet från ledarskaps- och säljutbildning. Dels genom sin egen karriär och dels som mångårig kursledare och mentor till chefer och ledningsgrupper i välkända börsbolag, samt till entreprenörer, världskända artister och elitidrottare som vunnit guld i både EM och VM.

Med en passion att hjälpa bolag och individer att utvecklas och nå mål arbetar Johan både operativt och strategiskt nära sina kunder för att nå önskad förändring och förbättring med minsta möjliga energispill och frustration.

E-post: johan.birath@720gruppen.se
Telefon: 08-554 205 40