OM OSS

Vår mission och passion är att arbeta med ledare, medarbetare och organisationer för att utvecklas. Vi erbjuder kurser, föreläsningar och coachprogram inom ledarskap, motivation, kommunikation, försäljning och mental hållbarhet. Välj på våra fasta tjänster eller så utvecklar vi er egna skräddarsydda tjänst.

Kunder till oss är börsbolag, myndigheter, entreprenörer, politiker, världskända artister och idrottare som vunnit guld i både VM och EM.

Inspireras av vad Sigma Technology, Polismyndigheten och Loomis Pay gör med oss ➜


VÅR PEDAGOGIK

Vi tror på att den bästa inlärningen tar sin utgångspunkt i varje individs unika egenskaper och förmågor att kommunicera, ta till sig information, interagera med andra och fatta beslut. Vårt genomgående budskap är att all kunskap, modeller och metoder måste individanpassas och användas vid rätt tillfälle i utvecklingsprocessen. Vi tror också på upprepning och möjlighet att gå tillbaka i material för att reflektera och kunna läsa och lyssna om och om igen för att kunskapen skall fästa på bästa sätt. 

Johan Birath och Kenny Hallberg, två av våra uppskattade kursledare.


KONTAKTA OSS

Skicka e-post till oss på hello@leadershipinstitute.se

Ring Kenny Hallberg eller Johan Birath på 08-554 205 40 så bjuder vi på en kaffe IRL eller digitalt och berättar mer om oss och hur vi kan hjälpa er att utvecklas.

Läs vår FAQ ➜
Miljö- och hållbarhetspolicy ➜
Vår värdegrund ➜

Välkommen till oss!