VARFÖR BUSINESS EXECUTIVE

Att ständigt utvecklas är helt nödvändigt. Idrottsstjärnor tar ofta hjälp av olika coacher, det kan du också göra.

Hur utvecklas du?

En klar nackdel som chef är att vi ofta inte har någon att bolla med på riktigt. Vare sig det gäller vår egen utveckling eller strategiska beslut för bolaget. Visst diskuterar du med din chef och med medlemmarna i ditt team. Men ofta är det samma idéer som snurrar runt. Extern input saknas.

Fram till chefspositionen har vår karriär ofta kantats av utbildningar och förhoppningsvis tillgång till ledare som har hjälpt oss att utvecklas. 

Så vad bör göras?

Ta hjälp av någon som kan och förstår dina utmaningar och behov. En erfaren ledare och chef, som har haft liknande jobb som du har.

Vi arbetar dagligen med utvecklings- och förändringsprojekt inom olika områden och för olika företag. Och det varvar vi med uppdrag inom coachning och som kursledare . Det är alltid väldigt uppskattat, för det ger ständigt nya perspektiv.

Välkommen att kontakta Johan Birath på johan.birath@720gruppen.se eller 08-554 205 40 för att boka ett uppstartsmöte IRL eller digitalt.

Du får även möjlighet att fritt läsa våra digitala kurser under ditt mentorskap, t ex Coach och Ledare 2.0 eller Att leda ett förändringsarbete och kurserna ingår i priset för ditt mentorskap.

MENTORER

Johan Birath har varit VD och försäljningschef inom e-handel, IT, media, logistik samt reklam och kommunikation. Han är en driven ledare och Johans passion är att arbeta med individer och organisationer som vill utveckla ledarskap, verksamhet och affärer.

Välkommen att kontakta Johan på johan.birath@720gruppen.se eller på 08-554 205 40.

Connecta med Johan på LinkedIn ➜

Kenny Hallberg har arbetat som försäljnings- och marknadschef, samt vd i många olika branscher. Med erfarenhet av förändringsarbete, både som aktör och som konsult i flertalet framgångsrika uppdrag, finns det en djup kunskap och förståelse för villkor utmaningar som branscher i förändring står inför.

Välkommen att kontakta Kenny på kenny.hallberg@team720.se eller på 08-554 205 40.

Connecta med Kenny på LinkedIn ➜